Fudbaler Sarajeva za SportSport.ba

Stojčev: Na pravom smo putu

Adnan Beganović

Miloš Stojčev, veznjak Sarajeva, zadovoljan je odrađenim u Turskoj i vjeruje da je bordo klub na pravom putu.

"Odradili smo sve što smo zacrtali. Rezultati sami govore kako smo radili, ali nismo se toliko bazirali na rezultat već na rad. Radili smo po svim linijama, imali smo jake protivnike, a efikasnost će doći sama po sebi. Nema potrebe za neku brigu. Raduje to što ne primamo golove i na pravom smo putu da ostvarimo zacrtane ciljeve", kazao je Stojčev, dodavši:

"Konkurencija igrača je velika, imamo dva izjednačena tima, imamo i prvenstvo i Kup… Možemo maksimalno odgovoriti u ovoj sezoni".

Koliko će nedostajati Amer Dupovac?

"Dupovac će sigurno nedostajati. Bio je naš kapiten, neizostavna karika, ali u fudbalu je tako", rekao je vezni fudbaler Sarajeva.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.