Stojčev: Pobijediti na Grbavici je neopisiv osjećaj

Fudbaler FK Sarajevo o protekloj polusezoni

Stojčev: Pobijediti na Grbavici je neopisiv osjećaj

Jedan od najboljih fudbalera FK Sarajevo Miloš Stojčev u razgovoru za Bordo TV govorio je o protekloj polusezoni.

Stojčev je zadovoljan učinjenim u proljetnom dijelu, a ističe i to da su evropske utakmice ostavile traga na nešto lošiji start sezone. Ipak, u nastavku je Sarajevo zaigralo bolje i došlo do druge pozicije na kraju polusezone.

Fudbaler Sarajeva istakao je da se trenutno odmara i da je sada najvažnije 'napuniti baterije' da bi se u narednoj polusezoni mogla napasti prva pozicija i trofej prvaka Bosne i Hercegovine. Stojčev smatra da FK Sarajevo ima sve u svojim rukama i da povoljan raspored na proljeće može biti ključan da bi se osvojila prva titula nakon 2007. godine.

Nezaobilazna tema bila je i najdraža utakmice u protekloj polusezoni, a Miloš Stojčev je za takvu odabrao gradski derbi na Grbavici u kojem je Sarajevo slavilo sa 2:1.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.