Stojčev sutra potpisuje za Slogu, dolazi i Šećerović?

Stižu prva pojačanja

Stojčev sutra potpisuje za Slogu, dolazi i Šećerović? · Saznajemo

E. Škorić

Sloga je tek izborila historijski plasman u Premijer ligu BiH, ali vodstvo tima iz Siminog Hana već razmišlja o novim izazovima.

U Siminom Hanu neće previše slaviti, svjesni su da ih čeka puno posla i da se za Premijer ligu moraju pripremiti na najbolji način, a predsjednik kluba Azmir Husić želi dovesti samo provjerene i kvalitetne igrače.

Kako saznaje SportSport.ba, Sloga namjerava dovesti pet do sedam dobrih igrača koji bi dali dodatni kvalitet trenutnoj ekipi, a već sutra se očekuju prva pojačanja.

Miloš Stojčev, bivši igrač Sarajeva, već sutra bi trebao da potpiše ugovor, a stiže i Adnan Šećerović, bivši igrač Mladosti iz Doboja kod Kaknja.

Stojčev je u Premijer ligi igrao za Leotar i Sarajevu, boravio je jedno vrijeme u Grčkoj, a ovaj sjajni veznjak dobit će priliku da još jednom bh. javnosti pokaže koliko zna.

Što se Šećerovića tiče, on iza sebe ima nekoliko premijerligaških angažmana - Radnik, Željezničar i Mladost, a igrao je i u Slobodi, boravio jedno vrijeme u Holandiji i Austriji. Također se radi o igraču veznog reda čije kvalitete su neupitne.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

S njima dvojicom počinje da se sklapa igračka križaljka u Slogi, a očekuje se da klub ubrzo dobije novog trenera. Najozbiljniji kandidat je bivši trener Krupe Slobodan Starčević.

Sloga s pripremama za novu sezonu kreće već 12. juna, kada će tim krenuti put Kupresa.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

PapakSisoje
Hahahaha ovaj ce izvaliti veliku lovu bez ikakvog plana na duze staze Sloga Sim Mjau Nescafe 3u1
6 6

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi