Stojić: Na kraju prvenstva otvorit ću dušu

Modriča ostala bez trenera

Stojić: Na kraju prvenstva otvorit ću dušu

Adnan Beganović

Nakon poraza od Čelika, sada već bivši trener Modriče Marko Stojić podnio je ostavku.

"Odlazim, ovako više ne ide. Pred početak proljetnog dijela prvenstva ostali smo bez 14 igrača, a čelni ljudi kluba nisu uradila ništa kako bismo barem malo te odlaske nadoknadili", rekao je Stojić i dodao:

"Mislim da Modriču niko i ništa ne može zaustaviti na putu ka nižem rangu takmičenja. Svom najdražem klubu želim mnogo sreće u nastavku prvenstva. Ovaj put neka Marko Stojić bude žrtva, mada krivce za ovakvo stanje treba tražiti na drugim adresama. Na kraju sezone otvorit ću dušu i javnosti iznijeti cjelokupnu istinu."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.