Stojić: Nismo se obrukali

Modriča poražena na Koševu

Stojić: Nismo se obrukali

U Modriči su uoči gostovanja na Koševu znali da će jako teško osvojiti i bod protiv Sarajeva, pa samim tim i nisu pretjerano razočarani porazom.

"Sarajevo je zasluženo pobjedilo i ja im ovom prilikom čestitam. Mi smo došli da odigramo što bolju utakmicu i na Koševu se nismo obrukali. Počeli smo sa nekim grčom, što su Sarajlije odlično iskoristile i odmah nas kaznili", kaže trener Modriče Marko Stojić za SportSport.ba.

"Kasnije smo uspjeli uspostaviti svoju igru i mogu reći da sam zadovoljan kako su ovi mladi momci igrali. Moram reći da je teren bio veoma težak za igru i tu su se moji mladi igrači puno istrošili", dodao je Stojić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.