Stojković: Minimalac je dovoljan i kraj priče

Golman Srbije poručio

Stojković: Minimalac je dovoljan i kraj priče

D. Vejo

Fudbalska reprezentacija Srbije za nedjelju dana igrat će kvalifikacioni meč protiv Gruzije u Tbilsiju.

Orlovi su nakon četiri odigrana kola do sada drugoplasirani tim grupe D sa osam osvojenih bodova, a duel protiv Gruzije mogao bi biti ključan u borbi za Mundijal u Rusiji.

To dobro zna i prvi čuvar mreže Srbije, koji ističe i to da bi minimalac na predstojećem gostovanju bio sasvim dovoljan.

"Ne tražimo mnogo, dovoljno je da bude 1:0 za nas i kraj priče. To da li je neko dobro igrao ili ne se ne računa. Važni su bodovi, to je ono što nas zanima. Pobjeda nad Gruzijom i Velsom samo će nas približiti konačnom cilju", kazao je Vladimir Stojković.

Meč između Gruzije i Srbije zakazan je za 24. mart.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi