Stojković prelazi u Stoke, odlazi li Begović?

Srbijanski golman u Stokeu

Stojković prelazi u Stoke, odlazi li Begović?

Midhat Šljivak

Srbijanski golman iz redova Partizana Vladimir Stojković od januara će nositi dres engleskog Stoke Cityja, prenosi B92.

Njegov eventualni odlazak u Englesku iz redova Partizana otvara mnoga pitanja kada je u pitanju i reprezentativac Bosne i Hercegovine Asmir Begović, koji je trenutno prvi golman tima s Britannia stadiona.

Kako je Begović često bio spominjan u kontekstu odlaska iz ovog tima nakon zaista odličnih odbrana, postavlja se pitanje da li ovo znači i Asmirovo napuštanje Stokea u januarskom prelaskom roku?

Trenutno pored Begovića, Stoke ima još dva golmana Thomasa Sorensena i Jacka Butlanda, koji nemaju često priliku da brane pored našeg reprezentativca.

Interes za našeg reprezentativca su pokazivali mnogi velikani engleskog fudbala...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.