Stojković: Vidimo samo jedan cilj, a to je Rusija

Golman Srbije o predstojećim utakmicama

Stojković: Vidimo samo jedan cilj, a to je Rusija

D. Vejo

Pred fudbalerima Srbije stoje veliki izazovi. Prvo su na rasporedu prijateljske utakmice, a nakon toga počinju i kvalifikacije za Mundijal u Rusiji.

Tim koji je Slavoljub Muslin sklopio, sastoji se iz mladosti i iskustva. O predstojećim mečevima i svoje viđenje istih ispričao je čuvar mreže Srbije.

"Svi očekuju od nas da pobjeđujemo sa pet ili šest golova razlike ali to nije moguće, ne sad kada se ova reprezntacija uigrava. Želimo na prvenstvo u Rusiju, ali idemo korak po korak. To nam je cilj i to želimo da ostvarimo", kazao je za medije golman Orlova, Vladimir Stojković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi