Stojković želi u Englesku

Stojković želi u Englesku

Golman reprezentacije Srbije, Vladimr Stojković izrazio je želju da pronađe trajni angažman u Premiershipu, nakon što je odradio šestomjesečnu posudbu u Wiganu.

Stojković nije uspio izboriti mjesto na golu portugalskog Sportinga, te su mu čelnici ovog kluba dopustili da ode na šestomjesečnu posudbu u Wigan u januaru ove godine.

Iako ni u Wiganu nije bio standardan, ipak je uživao u Engleskoj te tamo želi pronaći stalni angažman. Ovaj 26-godišnji čuvar mreže kaže kako ima više opcija koje razmatra, ali primarna mu je odlazak u Premiership.

''Razgovaram sa upravom Spotinga, ali još uvijek nije poznato gdje ću nastaviti karijeru'', rekao je Stojković, te dodao:

''Postoji mogućnost da ostanem u Portugalu, ali ja bih najradije preselio u Englesku.''

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti