Stojnić bivši, Marić na klupi?

Promjena na klupi Banjalučana

Stojnić bivši, Marić na klupi?

Adnan Beganović

Velimir Stojinić od danas nije više trener banjalučkog Borca, a na njegovo mjesto sjest će nekadašnji trener novosadske Vojvodine Zoran Marić.

Iako je jesenjem dijelu sezone Borac pod njegovom komandom ostvario sjajne rezultate, Velimir Stojnić,odlučio se za odlazak, a na današnjoj press konferenciji izjavio je da je došlo do razmimoilaženja u mišljenjima te da smatra da je njegova ostavka najbolje rješenje i za njega i za Borac.

Kontaktirali smo i banjalučki klub iz kojeg su nam potvrdili ove informacije te su napomenuli da će Stojnić biti raspoređen na novu dužnost u klubu.

Nezvanično saznajemo da će kormilo Banjalučana preuzeti nekadašnji trener novosadske Vojvodine Zoran Marić te da bi sa njim u klub trebalo doći i nekoliko fudbalera, među kojima je i Mario Đurovski, ukoliko ne zadovolji u Bayeru iz Leverkusena, no ovu vijest iz Borca nam nisu htjeli potvrditi.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.