Stojnić: Bodovi ostaju u Banja Luci

Premijer liga, 11. kolo

Stojnić: Bodovi ostaju u Banja Luci

A. Beganović

U okviru 11. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine trenutni lider na tabeli, banjalučki Borac, na svom terenu dočekuje tuzlansku Slobodu. U redovima banjalučkog kluba uvjereni su da će danas upisati nova tri boda na svoj konto.

„Igramo na svom terenu i mislim da smo bliže trijumfu. U posljednje vrijeme imamo nešto lošije rezultate u Premijer ligi, ali nadam se da je remi u Širokom Brijegu u okviru Kupa BiH nagovijestio naš povratak igrama koje su nas krasile na početku sezone“, rekao je za SportSport.ba trener Borca, Velimir Stojnić, te dodao:
„Slobodu moramo shvatiti ozbiljno. Oni imaju nekih manjih problema u klubu, ali ko danas u našoj ligi nema iste. Igrat ćemo otvoreno od samog početka i učinit ćemo sve da što prije „otključamo“ mrežu Tuzlaka. Svi igrači su nam zdravi i spremni za susret i to je ono što mi daje osmjeh na lice. Ponavljam, ne smijemo podcijeniti Slobodu i ukoliko u susret uđemo agresivno, mislim da trijumf neće izostati.“

Utakmica u Banja Luci počinje u 18 sati, a glavni sudija je Goran Paradžik iz Ljubuškog.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.