Stojnić: Časno, pošteno i muški smo se borili

Trener Krupe na press konferenciji

Stojnić: Časno, pošteno i muški smo se borili

E. Škorić

Neočekivano su nogometaši Krupe slavili na Grbavici protiv Željezničara s 1:0.

Krupa je ostvarila veliku pobjedu, a trener gostiju Velimir Stojnić naravno mogao je biti zadovoljan.

"Posrećilo nam se da postignemo taj jedan pogodak i onda smo bili primorni da radimo taj blok i eto imali smo sreće da izdržimo. Željo je pokušavao na sve načine da to probije. Vidjeli ste da pred kraj da nedostaje snage i da ima problema unutar ekipe jer su igrači pristizali onako kako je ko dolazio sa strane. Moramo sada naći optimum. Časno i pošteno i muški smo se borili. Hvala Želji na gostoprimstvu", kazao je Mandić, dodavši:

"Svaki osvojeni bod je matematički bitan, ali kada igrate protiv ovakvih ekipa kao što su Želju i Sarajevu, dođete da date 120 posto i posreći vam se da pobijedite i sigurno je da će to puno značiti u daljnem radu. Želji je jako teško, inače ekipama kada vam se postavi blok od osam ili devet igrača, onda je tu teško naći prostor".

Promo

Top Komentari

Bordobjeli
I ovaj ne može da ne spomene Šampion...
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi