Stojnić: Cilj je polufinale

Borac dočekuje Sarajevo

Stojnić: Cilj je polufinale

D. Banović

Aktuelni prvak naše zemlje spremno dočekuje revanš utakmicu Kupa BiH protiv Sarajeva.

Prvih devedeset minuta na stadionu Koševo završeno je bez pogodaka, pa ovaj rezultat daje realne izglede za oba sastava da mogu do polufinala.

U Borcu ozbiljno pristupaju ovom susretu.

"Rezultat iz prve utakmice je takav da u revanšu ne dozvoljava nikom da se opusti. Sigurno nas čeka tvrda utakmica protiv neugodnog Sarajeva. Naš cilj je da pobjedimo i da se plasiramo u polufinale. Siguran sam da ćemo uspjeti u svojim namjerama i da ćemo tako napraviti veliki korak ka novom trofeju", rekao je trener Velimir Stojnić.

Dva tima se odlično poznaju, pa u struci Borca kažu da ne vjeruju u neka iznenađnja u taktici.

"Dobro se poznajemo i siguran sam da nekih taktičkih iznenađnje neće biti. Pobjedit će onaj tim koji bude imao više strpljenja. Kazao sam da nas čeka tvrda utakmica i sigurno je da neće biti puno golova", dodao je Stojnić.

Borac će u srijedu biti u kompletnom sastavu, a poslije tri utakmice bez publike na domaćem terenu u srijedu će poslije više od mjeseca dana Borac imati podršku svojih vjernih navijača.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.