Stojnić: Cilj je postići pogodak u Trebinju
Danas izvučeni parovi četvrtfinala u prostorijama N/FSBiH

Reakcije na žrijebanje Kupa BiH

Stojnić: Cilj je postići pogodak u Trebinju

Adnan Beganović, foto: Adis Avdić

Četvrtfinale Kupa Bosne i Hercegovine donijet će nam duel starih rivala, trebinjskog Leotara i banjalučkog Borca, a odmah nakon izvlačenja parova kontaktirali smo šefa struke Banjalučana, Velimira Stojnića, koji se nada prolasku u polufinale.

„Leotar je sasvim sigurno ekipa za respekt koja svoju kvalitetu pokazuje sjajnimn igrama u posljednje vrijeme. Ovo je duel starih rivala i mislim da će gledaoci uživati u dobrim fudbalskim predstavama“, rekao je za naš portal Velimir Stojnić te dodao:

„Naša mala prednost je to što prvi meč igramo u Trebinju i mislim da ukoliko postignemo pogodak na Policama, da ćemo biti jako blizu prolaska u polufinale. Mi igramo dobro i zato mogu slobodno reći da u ove utakmice ulazimo kao favoriti, no da li ćemo tu ulogu opravdati pokazat će vrijeme.“

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.