Stojnić: Duel trenutno najboljih ekipa

Kup BIH

Stojnić: Duel trenutno najboljih ekipa

A. Beganović

Iako su kuglice danas odlučile da u osmini finala Kupa Bosne i Hercegovine gledamo dva sarajevsko-mostarska duela, prema trenutnoj formi i prikazanim igrama u dosadašnjem djelu sezone kao derbi susret osmine finala izdvaja se duel Borca i Širokog Brijega.

Odmah nakon što su izvučeni parovi osmine finala najmasovnijeg takmičenja stupili smo u kontakt sa šefom struke banjalučkog Borca, Velimirom Stojnićem, koji je za naš portal istakao.

„Dobili smo jako neugodnog protivnika i mislim da je duel između Borca i Širokog ustvari duel trenutno najboljih ekipa u Bosni i Hercegovini. Siguran sam da će naši susreti biti pravi praznik fiudbala i u Banja Luci i u Širokom Brijegu. Favorita nema, a pravo da vam kažem, malo sam nezadovoljan što već u osmini finala sastajemo se sa Širokim, koji je u velikoj formi. No, i naše igre su sjajne pa zato imam prava na optimizam“.

Nemanja Bilbija svojim sjajnim igrama privukao je pažnju i selektora Ćire Blaževića, a Zoran Rajović najavljuje se kao nova akvizicija banjalučkog premijerligaša. Zamolio bih vas da nam malo prokomentarišete ove vijesti.

„Nemanja je oduševio sve zaljubljenike fudbala u Bosni i Hercegovini. Radi se doista o jednom velikom talentu i ukoliko nastavi sa dobrim radom napravit će sjajnu karijeru. Njegove dobre igre izazvale su pažnju Ćire Blaževića, a sada je na njemu da pokaže koliko vrijedi. Nemanja je odgojen i skroman mladić i mislim da je lijepa budućnost pred njim, a što se tiče Zorana Rajovića tu je sve jasno. Želimo ga angažovati jer smatramo da bi dobro došao našoj mladoj ekipi. Pregovori su u toku, a danas ćemo najvjerovatnije saznati njegov konačni odgovor“.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije