Stojnić: Idemo se nadigravati

Premijer liga

Stojnić: Idemo se nadigravati

A. Beganović

Lider premijerligaške karavane, banjalučki Borac, danas na noge ide neugodnoj gradačačkoj Zvijezdi, koja na svom terenu nema milosti.

U prvom kolu fudbaleri Zvijezde na svom terenu bili su bolji od Zrinjskog, dok su u trećem kolu pobijedili sarajevskog Željezničara. Da li će Zvijezda „skinuti skalp“ i lideru iz Banja Luke, saznat ćemo danas oko 19 sati.

Otvaranje sezone iz snova, četiri utakmice, isto toliko trijumfa, Banjalučane su gurnuli u prvog favorita jesenjeg dijela sezone. Prije današnjeg meča sa Zvijezdom porazgovarali smo sa Velimirom Stojnićem, tvorcem ovog sjajnog Borca, koji je za naš portal istakao:

„Kao i do sada, u Gradačac se idemo nadigravati. Odigrat ćemo utakmicu za gol više, pa ko bude bolji neka pobijedi. Zvijezda je kvalitetna momčad, a posebno su neugodni na svom terenu, no prva četiri kola su pokazala da je mojoj ekipi sasvim svejedno gdje igra. Očekujem doista neizvjestan susret, ali nadam se nastavku našeg pobjedničkog niza“.


Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.