Stojnić: Mi igramo fudbal, a drugi vrše pritisak

Trener Rudara razoačaran suđenjem

Stojnić: Mi igramo fudbal, a drugi vrše pritisak

Adnan Beganović

Trener Rudar Prijedora, Velimir Stojnić, nakon večerašnjeg poraza od Čelika na Bilinom Polju, bio je jako razočaran, pogotovo na sudije ovog susreta.

"Nismo zasluženo poraženi. Odigrali smo sjajan susret, zaslužili smo pobjedu. Imali smo mnogo više od igrte, imali smo nekoliko izglednih prilika, a i pogodak koji nam nije priznat, a vi samo prosudite da li je isti bio regiularan", istakao je Stojnić nakon susreta.

"Čak su i Čelikovi igrači rekli da je bio gol, no u isto vrijeme vas pozivam da pogledate pobjedonosni pogodak Čelika, pa vidite da li je bio prekršaj ili ne. Ovo se nama ne dešava prvi put, no ostat ćemo na ovom putu. Mi želimo igrati fudbal, a ne da vršimo pristike na bilo koga", dodao je Stojnić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.