Stojnić: Mislim da je gol Bučana regularan
Stojnić: Ostvarili smo svoj cilj

Plišek: Težak teren i protivnik

Stojnić: Mislim da je gol Bučana regularan

Sarajevo i Borac su svoj prvi četvrtfinalni susret Kupa BiH, odigran na Koševu, završili bez golova. U jednoj slaboj predstavi, mreže Adija Adilovića i Asmira Avdukića nisu se tresle.

"Mislim da smo odigrali dobru utakmicu, zahvalili bih se Sarajevu na gostoprimstvu, imali su incijativu, željeli su pobjedu, a mi smo ostvarili svoj cilj. Želio bih reći kako mislim da je gol Bučana regularan i ne bih više ništa komentarisao", rekao je Velimir Stojnić,

"Utakmica je bila teška, obzirom na teren i na protivnika. Imali smo tri dobre prilike, i kada se u jednoj ovakvoj utakmici stvori dobra prilika, tu se utakmica mora riješiti", kazao je Jirži Plišek, trener bordo tima.
Sarajeva sada čeka teško gostovanje na Grbavici protiv Željezničara, dok će Borac u 13. kolu ugostiti Velež.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.