Stojnić: Moramo pronaći uzroke krize

Borac poražen u Gabeli

Stojnić: Moramo pronaći uzroke krize

Adnan Beganović

Četvrtim porazom u sezonu fudbaleri Borca su se izgleda i definitvno oprostili od odbrane naslova šampiona BiH.

Poraz u Gabeli od GOŠKA pokazao je da kriza još uvijek nije napustila prvaka.

"Podatak da nismo tokom utakmice uputili nijedan udarac u okvir gola je katastrofalan. Odigrali smo loše u svim linijama. Teren je bio loš, ali to nije opravdanje za lošu partiju. Moramo sad da u analizama pronađemo uzroke za lošuigru i da ih što prije otklonimo, jer slijedi u srijedu utakmica protiv Sarajeva u Kupu BiH", rekao je trener Borca Velimir Stojnić.

Stojnić je utakmicu počeo bez Mikića, Bućana, Stakića i još nekih igrača koje je izgleda pokušao da odmori za meč protiv Sarajeva u Kupu BiH. Čini se da se Borac polako okreće borbi za trofej u najmasovnijem takmičenju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.