Stojnić: Najgora utakmica do sada

Borac ostao kratak u Modriči

Stojnić: Najgora utakmica do sada

Lider Premijer fudbalske lige, banjalučki Borac, poražen je na gostovanju kod Modriče, u okviru 12. kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine.

Iako su se u Borcu nadali pobjedi ili barem remiju u ovom susretu, do toga nije došlo. Modriča je bila bolja i sasvim zasluženo stigla do punog plijena.

"Domaći su u jučerašnji derbi ušli sa mnogo više motiva i želje ze pobjedom. Moram reći da su zasluženo slavili, jer smo mi odigrali daleko ispod svojih mogućnosti. Ovo je bila najlošija partija Borca od kako sam ja na klupi", kaže trener banjalučke ekipe Velimir Stojnić.

Već u narednom kolu Borac igra derbi na svom terenu kada dočekuje Velež. Međutim, sa igrom prikazanom u Modriči, Banjalučani imaju razloga za zabrinutost.

"Moramo sve dobro da izanaliziramo, jer nam se ovo jednostavno ne smije desiti kada u narednom kolu u Banja Luci dočekamo Velež. Treba naći razlog ovako loše igre i apataičnosti na terenu. Evidetno je da su moji fudbaleri ovaj meč shvatili olako i da nije bilo motiva. Igrači moraju shvatiti da noseći dres Borca moraju biti odgovorni prema poslu kojim se bave", dodao je Velimir Stojnić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.