Stojnić: Ne plašimo se Čelika

Rudar na gostovanju u Zenici

Stojnić: Ne plašimo se Čelika

A. Haznadarević

Sa dosta optimizma prijedorski Rudar ide na gostovanje Čeliku, gdje će pokušati još jednom dokazati da ova momčad često zna bolje odigrati na gostovanjima nego kod kuće. 

Trener Stojnić će moći da računa na defanzivca Gigovića i na napadača Harisa Handžića, a u tim će se vratiti i Marinko Rastoka.

 

"Ne plašimo se Čelika mi idemo na Bilino polje da pokušamo da dođemo do pobjede. Uostalom moji igrači su pokazali da znaju da odigraju bolje na gostujućim terenima čiji su travnjaci bolji od onog našeg u Prijedoru. Bilino polje izgleda odlično i siguran sam da ćemo u tako dobrim uslovima pokazati pravo lice i da ćemo uzeti bodove ili bar odigrati nerešeno", rekao je trener Velimir Stojnić.

 

I igrači Rudara su optimisti, iako ulogu favorita prebaciju na stranu svog domaćina.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Čelik jeste favorit jer igraju na svom terenu, ali to ne znači da ćemo se mi unaprijed predati. Imamo snage, želje i volje da u Zenici ostvarimo dobar rezultat", rekao je povratnik u ekipu Marinko Rastoka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.