Stojnić očekuje pobjedu u Trebinju

Borac nema pravao na kiks

Stojnić očekuje pobjedu u Trebinju

Adnan Beganović

Nakon minimalnog poraza od Željezničara u polufinalu Kupa BiH fudbaleri Borca nalaze se pred novim iskušenjima. U 17. kolu Premijer lige gostovat će u Trebinju, a samo pobjeda nad Leotarom ostavlja ih u trci za naslov prvaka.

Gostovanje u Trebinju kod Leotara ekipi Borca dolazi u nezgodno vrijeme. Poslije poraza od Željezničara u Kupu BiH aktualni prvak će morati da u Trebinju dođe do bodova koji bi ih ostavili u trci za odbranu titule.

Trener Stojnić će moći da računa na Mladena Žižovića koji će debitovati u crveno plavom dresu, ali u timu neće biti suspendovanog Borisa Raspudića.

"Teška utakmica u nezgodno vrijeme je pred nama i mi ćemo morati sve da učinimo kako bi pobjedili i tako ostali u trci za naslov prvaka. Poraz od Željezničara moramo što prije da zaboravimo i da hladne glave uđemo u meč protiv Leotara. I domaćinu su bodovi neophodni u borbi za opstanak i to će vjerujem biti utakmica puna naboja u kojoj od mojih igrača očekujem maksimalnu borbenost i dobar rezultat", rekao je trener Borca Velimir Stojnić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije