Stojnić: Od danas razmišljamo o Željezničaru

Nakon trijumfa nad Kozarom

Stojnić: Od danas razmišljamo o Željezničaru

Adnan Beganović

Borac je na otvaranju drugog dijela sezone ostvario cilj, a to je osvajanje tri važna boda u borbi za naslov šampiona.

Protiv Kozare su fudbaleri Borca bili bolji i stvorili su više prilika, pa su na kraju stigli i do minimalne, ali zaslužene pobjede

"Pred nama je u narednom periodu serija teških utakmica i morali smo da igramo racionalno i u ovom meču protiv Kozare. Cilj je ostvaren, pobjedili smo komšije iz Gradiške i već od danas mi razmišljamo samo o Željezničaru. Imali smo dosta šansi protiv Kozare, imali smo i tu potrebnu brzinu u našoj igri i to je za mene jako važno. Sve ćemo učiniti da i na Grbavici u Kupu BiH napravimo dobar rezultat", istakao je trener Borca Velimir Stojnić.

Borac u srijedu u Kupu BiH igra u Sarajevu protiv Željezničara, a onda slijedi odlazak u Trebinje Leotaru, pa derbi protiv Širokog Brijega u Banjoj Luci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.