Stojnić pred Željezničar: Borit ćemo se, imamo želju i nadu

Težak ispit večeras na Grbavici

Stojnić pred Željezničar: Borit ćemo se, imamo želju i nadu

S. Mlaćo

Pobjeda na domaćem terenu od FK Sloboda donijela je i promjenu na trenerskoj klupi FK Krupa.

Tako će ovu momčad u narednom periodu sa klupe predvoditi Velimir Stojnić, a debi će imati večeras od 20 sati na Grbavici.

"Naš klub se našao u situaciji da moramo za kratak period neke stvari ispraviti. Bodovno nismo bili zadovoljni, moramo se svi motivisati i iskoristiti sve kapacitete koje imamo. Moramo podići nivo igre, te osvajati bodove", kazao je Stojnić te najavio duel na Grbavici.

"Respektujemo Željezničara, kao i sve ekipe. Borit ćemo se, imamo želju i nadu da pokušamo napraviti dobar rezultat, vidjet ćemo koliko će nam to Željo dozvoliti. Pružit ćemo mušku borbu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Defanzivac Miloš Karišik je kazao da će on i saigrači na Grbavici se nadigravati, te tako tražiti svoju šansu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi