Stojnić prezadovoljan prikazanim

Banjalučani stopostotni

Stojnić prezadovoljan prikazanim

Stopostotan učinak u prva četiri kola Premijer fudbalske lige Bosne i Hercegovine ostvario je banjalučki Borac. Sinoć su na Gradskom stadionu Banjalučani uspjeli preokrenuti i slaviti protiv Širokog.

Borac je stigao do pobjede rezultatom 3:2 u susretu sa Širokobriježanima, što je bila četvrta pobjeda u isto toliko kola ove sezone u Premijer ligi i osigurano prvo mjesto na tabeli.

"Nakon dvije utakmice kod kuće i dva gostovanja imamo četiri pobjede i 12 bodova, a do toga smo došli na čist način. Želio bih odati priznanje mojim fudbalerima koji su protiv Širokog pokazali veliku volju i karakter. Iako smo dva puta gubili u susretu sa timom sa Pecare, ni jedan trenutak nisam sumnjao u svoje izabranike na terenu i pobjedu u ovom susretu. U svim smo segmentima igre nadvisili Široki i još jednom čestitam svojim igračima", kazao je Velimir Stojnić, šef stručnog štaba Banjalučana.

U narednom kolu izabranike Velimira Stojnića očekuje teško gostovanje kod Zvijezde u Gradačcu, gdje su do sada ove sezone na stadionu Banja Ilidža oružje već morali položiti Zrinjski i Željezničar.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.