Stojnić: Prvi gol Olimpica nas presjekao

"Gosti se bolje snašli na lošem terenu"

Stojnić: Prvi gol Olimpica nas presjekao

A. Haznadarević

Fudbaleri Rudar Prijedora su porazom od Olimpica rezultatom 2:1, otvorili drugi dio sezone. 

Trener domaćeg sastava Velimir Stojnić, nije propustio priliku da čestita protivniku, te je iznio svoje viđenje utakmice: 

 

"Po teškom terenu Olimpic se bolje snašao i došao je do pobjede. Mi smo u prvih pola sata bili bolji i kontrolisali smo igru, a onda su u samom finišu prvog poluvremena prilimi gol i to nas je presjeklo. Pokušali smo u drugom dijelu da se vratimo, a to je Olimpic iskoristio i povećao prednost, pa smo samo uspjeli da ublažimo poraz", rekao je Stojnić.

 

Trener Rudara je morao spomenuti loš teren, ali nije želio to koristiti kao alibi za poraz svoje momčadi:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Po onakvom terenu nismo mogli da odigramo igru kratkih pasova i da kombinujemo, ali to ne umanjuje pobjedu protivnika, koja je zaslužena", zaključio je Stojnić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.