Stojnić: Rudar može mnogo ove sezone

Sedam bodova iz četiri kola

Stojnić: Rudar može mnogo ove sezone

Adnan Beganović

Iz utakmice u utakmicu fudbaleri Rudar Prijedora igraju sve bolje, pa učinak od sedam bodova poslije četiri kola nije iznenađujući. Rudar je u 4. kolu Premijer lige pobijedio Leotar sa 3:1 i tako se ponovo probio u gornji dio tabele.

"Zadovoljan sam i igrom i rezultatom. Pokazali smo da smo na pravom putu. Povrede su zaliječene i kad smo kompletni možemo svakog da pobijedimo. Napravili smo jednu pogrešku u finišu utakmice protiv Leotra i primili gol, ali smo pokazali i snagu, jer smo već u slijedećem minutu poveli sa 3:1. Ova ekipa može mnogo ove sezone", rekao je trener Velimir Stojnić.

Rudar u nedjelju ide u goste ŠirokomBrijegu.

"To je tradicionalno neugodno gostovanje za sve ekipe u Premijer ligi. Znamo da je Široki uvijek opasan rival, ali idemo na Pecaru da se nadigravamo i to za željom da ostanemo neporaženi", dodao je Stojnić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.