Stojnić: U Zenicu se idemo nadigravati

Banjalučani optimistični

Stojnić: U Zenicu se idemo nadigravati

A. Beganović, foto: Mirza Subašić

Treće kolo Premijer lige BiH donosi nam duel starih rivala, zeničkog Čelika i banjalučkog Borca. Banjalučani nakon dva kola imaju maksimalnih 6 bodova, a trener Borca Velimir Stojnić i danas očekuje dobru igru svoje momčadi i pozitivan rezultat.

„Prva dva kola odradili smo perfektno, tako da danas u Zenicu idemo rasterećeni.", rekao je trener Banjalučana, Velimir Stojnić, za SportSport.ba i dodao:

"Borac i Čelik stari su rivali, pa s toga očekujem dobro ispunjene tribine Bilinog Polja i prije svega dobru utakmicu koja će zadovoljiti sve ljubitelje najvažnije sporedne stvari na svijetu.“

Nakon dobrih igara u prva dva kola, u Zenicu Banjalučani putuju rasterećeni.

„Čelik ima imperativ pobjede i tu vidim našu priliku. Igrat ćemo otvoreno, za gol više, i ukoliko u nadigravanju naš protivnik bude bolji, nećemo puno tugovati jer još mnogo utakmica je pred nama. Idemo na pobjedu u svakoj utakmici, pa ne vidim razlog zašto bi danas bilo drugačije, a i s bodom biću jako zadovoljan. Pružamo dobre partije i zato imamo razlog za optimizam.", zaključio je Stojinić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.