Stojnić zadovoljan renoviranjem tima

FK Borac

Stojnić zadovoljan renoviranjem tima

D. Banović

Trener Borca, Velimir Stojnić, može da bude zadovoljan dosadašnjim tokom renoviranja momčadi za nastavak sezone.

Mladi Ognjen Radulović i Mladen Žižović su već sve dogovorili i potpisat će ugovor sa crveno plavima, a u toku su razgovori sa još nekim igračima.

Sve je obradovala i odluka golmana Asmira Avdukića, koji će i u nastavku sezone biti član Borca, a moguće je da se reprezentativnom čuvaru mreće ponudi novi ugovor pod znatno povoljnijim uslovima.

Odbrana će, također morati da pretrpi određene izmjene, posebno ako iz ekipe ode Bojan Marković, koji ima neke ponude iz inostranstva. Na njegovo mjesto bi trebalo da dođe Lonid Ćorić, a u Gradišku bi kao dio transfera iz Borca mogao da ode Nemanja Damjanović.

Vezni red će, bar kako sad stvari stoje biti najjači dio ekipe. Mikiću i Kruniću, sad će se priključiti Žižović, a očekuje se da to uradi i Žuržinov. Kad je riječ o napadu, Stajić će najvjerovatnije ostati, a tu je još i Kajkut. Trener Stojnić nije proteklih dana krio ni želju da dovede jednog provjerenog napadača.

Kad je riječ o odlascima, onda je i tu sve otvoreno. Vukašin Benović je na meti Kozare, Radnika i Sloge iz Doboja, a na izlaznim vratima su još neki igrači koji su izrazili želju da odu u sredinu gdje će imati veću minutažu.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.