Stojnić: Zadovoljan sam, ali ima mjesta za napredak

Rudar u zlatnoj sredini

Stojnić: Zadovoljan sam, ali ima mjesta za napredak

Adnan Beganović

U prvih devet kola Premijer lige Rudar iz Prijedora osvojio je 13 bodova, a trener ovog premijerligaša, Velimir Stojnić, zadovoljan je dosadašnjim učinkom svojih izabranika.

Velimir Stojnić trener Rudar Prijedora kaže da je zadovoljan učinkom svoje momčadi u dosadašnjem toku sezone, ali ne krije da ima velikih probelam prilikom prekida.

"Primili smo mnogo golova posle prekida igre. Čini se da su korneri i slobodni udarci veliki problem za moju odbranu. Upravo na ovim segmentima posebno radimo sad u prvenstvenoj pauzi i nadam se da ćemo te nedostatke otkloniti. Vidjeli ste i na Grbavici smo poraženi posle prekida. Odigramo kvalitetno
utakmicu i taktiči zrelo, ali jedna nepažnja nas košta poraza. Moramo podići i nivo koncentracije na višu razinu", rekao je trnener Velimir Stojnić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.