Stojnić: Zanimaju nas samo tri boda

Borac bez Grahovca i Raspudića

Stojnić: Zanimaju nas samo tri boda

Edmir Škorić

Drugi dio Premijer lige fudbaleri Borca otvorit će pred svojim navijačima protiv Kozare, a aktualni prvak naše zemlje neće biti kompletan.

Zbog crvenog kartona izostaće Boris Raspudić, a zbog žutih kartona protiv Kozare neće nastupiti mladi
reprezentativac Srđan Grahovac.

"Naš cilj je pobjeda i sve ćemo podrediti osvajanju tri boda. Svaki početak je težak, pa tako i u subotu očekujemo tvrdu utakmicu protiv Kozare, koja ima dobar tim", rekao je trener Borca Velimir Stojnić, dodavši:

"Očekujem da odigramo dobro i da zabilježmo pobjedu, jer samo nas zanimaju tri boda. Ova utakmica je jako bitna za naš sastav, jer pobjeda bi nam ulila dodatno samopouzdanje pred naredne utakmice u Kupu BiH i u Premijer ligi".

Utakmica između Borca i Kozare igra se u subotu od 16, 30 sati u Banjoj Luci.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.