Napadač Sloge nakon meča

Stokić: Igrali smo pod pritiskom

E. Čaušević

Sloga je danas u Simin Hanu sa 2:0 savladala Bratstvo u okviru petog kola Prve lige FBiH.

Odličnu utakmicu danas je odigrao napadač domaće ekipe Joco Stokić koji je postiga oba gola, te je tako svojoj ekipi donio nova tri boda. Nakon utakmice Stokić je za SportSport.ba izjavio da je zadovoljan svojom igrom u današnjoj utakmici.

"Bila je zaista teška utakmica. Što zbog vremena i teškog terena tako i zbog pritiska zbog nešto lošijih rezultata. Teško je bilo, ali imali smo sreće da navrijeme zabijemo gol i bilo je malo lakše. Moram biti zadovoljan svojom igrom, ali sam još uvijek van forme i sretan sam što sam počeo meč", rekao je Stokić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi