Stokić odlazi iz Borca?

Napadač želi ispisnicu

Stokić odlazi iz Borca?

Edmir Škorić

Još su dva dana do početka priprema, a činjenica je da se tek sad počinju dešavati krupne stvari u Borcu. 

Najbolji klupski strijelac Joco Stokić želi da ode u inozemstvo, a za sad niko ne spominje ime kluba. Saznaje se da su u pitanju klubovi iz Poljske, Rumunije i Mađarske.

"Stokić je bio u klubu i izrazio je želju da ode, ali to je sve što vam mogu kazati", rekao je direktor Robert Zrilić.

Ukoliko uprava Borca dozvoli Stokiću da ode preko granice onda će se u kasu kluba iz Banje Luke sliti pristojno obeštećenje. Ova financijska injekcija bi itekako pogodovala ovom klubu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Stokić je i prije godinu dana otišao u Južnu Koreju gdje se zadržao samo šest mjesci, a onda je uslijedio povratak na Gradski stadion.

Dobre igre i golovi bili su najbolja preporuka za poslodavce iz Poljske, Rumunije i Mađarske da pošalju ponude na adresu igrača koji je pored Borca igrao i u dresu Modriče, s kojom je uzeo titulu prvaka.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.