Stokić: Uvijek unaprijed odredim stranu kada izvodim penal

Junak navijača Borca

Stokić: Uvijek unaprijed odredim stranu kada izvodim penal

Borac nakon dva kola ima četiri boda, sva četiri osvojena ponajviše zaslugom jedinog dosadašnjeg strijelca u banjalučkom timu, Joce Stokića.

 Nakon što je hladnokrvno iskoristio penal na Bilinom polju, Stokić je svojim pogotkom donio prvi trijumf Borcu u novoj sezoni. Na drugoj strani stajao je neugodni Vitez.

“Imao sam sreću da je šef mene odredio da šutiram penale. Uvijek sam dobro koncentirsan i uvijek unaprijed odredim stranu u koju ću šutirati,” kaže Stokić.

Borac je teže od očekivanog došao do prve pobjede u sezoni. Vitez se pokazao kao neugodan protivnik.

“Dobra su ekipa, a utakmica je za nas bila izuzetno važna. Prvi put smo sa novim timom igrali pred domaćom publikom. Znali smo da će biti teško, ali smo ozbiljno pristupili utakmici, te osvojili značajne bodove,” dodao je.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.