Stokić: Želimo što duže biti lideri Premijer lige

Napadač o rezultatima Borca

Stokić: Želimo što duže biti lideri Premijer lige

Poslije pet odigranih kola svi premijerligaši gledaju u leđa banjolučkom Borcu. 

Sastav trenera Jovića se šepuri na prvom mjestu i to zasluženo, jer su u prvih pet kola pokazali najviše. Napadački tandem Stokić- Đelmić zadaje velike probleme svim odbranama, a dvostruki strijelac iz Bijeljine ne krije svoje želje za nastavak sezone.

"Zasluženo smo lideri i želimo što je moguće duže da ostanemo na ovoj poziciji. Imamo i dobar raspored, pa vjerujem da ćemo reprezentativnu pauzu provesti kao lideri", kazao je Joco Stokić i dodao:

"Ekipa daje sve od sebe na terenu i za nas nema izgubljene lopte, ali ni utakmice. Trener Jović nam je na pravi način ulio onu potrebnu dozu samopuzdanja i to se vidi na terenu."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U narednom kolu Borca će na svom stadionu dočekati najprijatnije izneneđnje dosadašnjeg toga sezone Radnik. Bijeljinski sastav je pored Borca i Olimpica jedini neporaženi, a Borac će zbog žutih kartona biti lišen usluga Stokića.

"Bez obzira na to što neću biti na terenu svim srcem ću bodriti svoje saigrače i vjerujem da ćemo upisati novu pobjedu. Radnik jeste neugodan rival, ali kvalitet je na našoj strani i bodovi će ostati u Banjoj Luci", optimista je Joco Stokić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.