Stolica dolazi na klupu Partizana

Tim iz Humske ekspresno pronašao zamjenu za Nikolića

Stolica dolazi na klupu Partizana

D. Vejo

Vijest da Marko Nikolić napušta klupu Partizana, primorala je rukovodstvo crno-bijelih da pod hitno reaguje.

Izgleda da je zamjena pronađena. Na mjesto novog šefa struke tima iz Humske po svemu sudeći će doći Ilija Stolica. Trenutni strateg Voždovca, navodno je u pregovorima sa čelnicima prvaka Srbije, te sve indicije upućuju na to da će upravo on biti novi kormiral ovog tima.

Ukoliko Stolica dođe u Humsku, očekuje ga težak izazov. Novoustoličeni prvak Srbije, igraće kvalifikacije za Ligu prvaka, s toga ukoliko se dogodio ovakav scenario, iskusni stručnjak neće imati lak zadatak.

Prema prvim informacijama, promocija Ilije Stolice u Humskoj trebala bi da se desi ukoliko danas. Čeka se njegovo zvanično da.

Tokom svoje igračke karijere, Stolica je nosio dres Partizana u periodu od 2000. do 2001. godine.

A kada je u pitanju trenerski posao, do sada je bio pomoćni trener U16 selekcije Srbije, zatim Partizana, dok je kao strateg predvodio U17 reprezentaciju i Voždovac.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi