Stop simuliranju: Legendarni Hagi oduševio reakcijom!

Naljutio se na svog igrača

Stop simuliranju: Legendarni Hagi oduševio reakcijom!

Legendarni Gheorghe Hagi je na utakmici svog Viitorula i Astre pokazao koliki je sportista.

Nekadašnji fudbaler Barcelone sada radi kao trener kluba iz Costante, a svojim igračima je striktno zabranio simuliranje,  što se najbolje vidjelo na posljednjem primjeru.

Viitorul je imao vodstvo od 1:0, a jedan od njegovih fudbalera je pokušao simulirati povredu kako bi uštedio vrijeme. To se nimalo nije svidjelo Hagiju, koji se ustao sa klupe i otrčao do fudbalera, kojeg je podigao i poslao nazad u igru. 

U vremenu kada se ne biraju sredstva da se dođe do dobrog rezultata, Hagi je pokazao da je izuzetak i na tome mu treba čestitati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.