Štoper Uniteda se s azijske turneje vratio u kolicima, Solskjaer priznao da "nije dobro"

Problemi za Crvene đavole

Štoper Uniteda se s azijske turneje vratio u kolicima, Solskjaer priznao da "nije dobro"

Ekspedicija Manchester Uniteda se vratila na Otok nakon okončanja predsezonske turneje u Aziji. Crveni đavoli su se dobro pokazali u prijateljskim mečevima, ali Ole Gunnar Solskjaer trenutno ipak ne može biti potpuno zadovoljan.

Naime, u pobjedi u prijateljskom meču protiv Tottenhama povredu je zadobio štoper Manchester Uniteda Eric Bailly. Fudbalera iz Obale Slonovače su i u prošlosti mučile različite povrede zbog kojih i nije uspio "zacementirati" svoje mjesto u srcu odbrane Manchester Uniteda.

Njegovom novom povredom Ole Gunnar Solskjaer ponovo gubi dubinu kada je zadnja linije u pitanju, što svakako može biti veliki problem.

Da je povreda Erica Baillyja nije nimalo bezazlena priznao je i sam Solskjaer koji je po povratku u Englesku poručio da trenutno stvar "ne izgleda sjajno".

Ono što još više brine navijače Uniteda jesu fotografije Baillyja na kojima se može vidjeti da s on u Englesku vratio u kolicima i sa imobiliziranim koljenom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Za sada nije poznato koliko bi Bailly moga odsustvovati, ali bi vrlo lako mogao propustiti početak sezone.

To bi svakako bio veliki problem za Solskjaera, ali možda nova Baillyjeva povreda natjera čelnike Uniteda da konačno realizuju transfer Leicesterovog Harryja Maguirea koji se odavno povezuje sa dolaskom na Old Trafford.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dobojlija
Ovaj vise vremena proveo u kolicima I na stakama nego sto ima minutazu na terenu
0 2
red devil mo
Ovog lika i Jonesa treba tusnut posto su uvijek povrijedjeni. Zajedno nemaju 38 utakmica u godini.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi