Storari molio Gallianija da ga pusti da ode

Posuđen Sampdoriji ove zime

Storari molio Gallianija da ga pusti da ode

Edmir Škorić

Treći golman Milana Marco Storari u januaru je prešao u redove Sampdorije, a sada već bivši čuvar mreže Rossonera ističe kako je molio Gallianija da ga pusti da ode

32-godišnji golman ove je sezone sedam puta branio za Milan i to nakon što se povrijedio Dida. No, kada se Abiatti oporavio, Storari je izgubio svoje mjesto. Na kraju je poslan na posudbu u Sampdoriju do kraja sezone.

"Zaista sam se želio pridružiti Sampdoriji, toliko da sam odbio mnogo ponuda. Kad sam saznao da me želi Sampdoria, zamolio sam Gallianija da me pusti", ističe Storrari, te dodaje.

"Želio sam igrati sa više dosljednosti i to sam rekao Milanovom direktoru."

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.