Štrajk upozorenja na Koševu

Zbog neisplaćenih plata uz mandata prošlog UO

Štrajk upozorenja na Koševu

Adnan Beganović

Prema pisanju Oslobođenja fudbaleri Sarajeva jučer nisu trenirali zbog toga što im nisu isplaćene četiri zaostale plate iz mandata prošlog Upravnog odbora.

Ovim potezom fudbaleri bordo momčadi upozorili su rukovodstvo kluba na neophodnost izmirenja obaveza nakon što prošlosedmični sastanak igrača, stručnog štaba i članova Upravnog odbora nije donio konkretne zaključke za rješavanje teške finansijske situacije.

Oslobođenje navodi da će danas fudbaleri bordo momčadi trenirati, a izvršni direktor Sarajeva Adnan Džemidžić za ovu dnevnu novinu je izjavio:

"Obaveze prema fudbalerima brzo će se ispuniti. Niko neće biti uskraćen da dobije ono što je zaradio. Razumijem igrače koji traže novac i nakon povratka predsjednika Zijada Blekića iz inostranstva, održat ćemo novi sastanak sa igračima i stručnim štabom u cilju prevazilaženja finansijskih poteškoća. Upravni odbor će se očitovati o ovom pitanju i pokušat ćemo izmiriti obaveze koje su nastale prije dolaska ove garniture ljudi na čelo kluba."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije