Strastveni navijač biciklom iz Lisabona stigao u Poljsku

To se zove ljubav

Strastveni navijač biciklom iz Lisabona stigao u Poljsku

Edmir Škorić

Jedan Portugalac odlučio se biciklom zaputiti iz Lisabona u Poljsku, gdje će bodriti svoje reprezentativce na Euru (8. juni - 1. juli).

Jorge Franco je strastveni navijač svoje zemlje, a to jasno pokazuje i činjenica da je prešao biciklom 3.600 kilometara da bi bio uz Cristiana Ronalda i ekipu.

 

Dolazi iz mjesta Palmela, koja je nadomak Lisabona, a njegova avantura, odnosno put od Lisabona do Poljske, trajala je skoro dva mjeseca.

 

Portugal u subotu igra prvi susret na Euru i to protiv Njemačke, a nije poznato hoće li Franco iz Poljske do Ukrajine, gdje igra njegova zemlja, putovati biciklom.

 

Inače, Portugal će imati težak posao već u grupnoj fazi jer, osim Njemačke, igrat će protiv Holandije i Danske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti