Streich: Nadam se da će Mujdža u Brazil sa Bosnom

Danas vjerovatno u prvih jedanaest

Streich: Nadam se da će Mujdža u Brazil sa Bosnom

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Mensur Mujdža vjerovatno će danas naći svoje mjesto u prvih 11 kada njegov Freiburg odmjeri snage sa Borussijom Monchengladbach. 

Mujdža je propustio nekoliko posljednjih susreta zbog povrede, ali je sada spreman da nastupi za svoj klub. Posebno nakon što je protiv Grčke bio jedan od najboljih na terenu. Podsjetimo Mujdža je najzaslužniji za drugi gol naše reprezentacije. 

 

Desni bočni U redovima Zmajeva prvo je iznio loptu na jedan jako lijep način sa naše polovine, a u nastavku akcije stigao je i da izbori jedanaesterac. Taj susret pratio je i njegov trener iz Freiburga, Christian Streich. "Nadam se da će Mujdža sa Bosnom i Hercegovinom izboriti plasman u Brazil. To bi bilo veliko dostignuće za njega," rekao je Strecih. Trener Freiburga najavio je da će Mujdža danas vjerovatno biti u prvih 11. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.