Strijelci složni: Zaslužena pobjeda
Slavlje Maletića nakon što je zatresao mrežu za 2:0

Medunjanin i Maletić slomili Albaniju

Strijelci složni: Zaslužena pobjeda

Adnan Beganović

"Igrali smo dobro cijelu utakmicu i na kraju smo zasluženo slavili. Postigao sam lijep gol, u onakvim situacijama ne smije biti panike, moraš biti skoncentrisan i realizacija neće izostati", rekao je strijelac vodećeg gola Haris Medunjanin.

Sa Harisovim mišljenjem se slaže i strijelac drugog gola Darko Maletić.  

"Jako teška utakmica u kojoj smo zasluženo slavili. Bili smo dominantni gotovo cijelu utakmicu. Prvi gol smo dali u pravo vrijeme i tada je pobjednik odlučen. Presretan sam zbog svog prvijenca. Bila je to prava akcija, Miske mi je sjajno asistirao, pa onda meni nije bilo teško pogoditi mrežu", rekao je Maletić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.