Strijelci u Srbiji postili, pet pogodaka na pet mečeva

Jelen Super liga Srbije

Strijelci u Srbiji postili, pet pogodaka na pet mečeva

Okončano je pet mečeva petnaestog kola Jelen Super lige Srbije u kojima su strijelci postili pa je viđeno tek pet pogodaka.

OFK Beograd otkinuo je bod na gostovanju kod Donjeg Srema, a rezultat je nakon devedeset minuta glasio 1:1. Poveli su gosti preko Čavrića, a za izjednačenje Donjeg Srema pobrinuo se Sindić dvadeset minuta prije kraja.

Sloboda je na gostujućem terenu trijumfovala protiv Voždovca rezultatom 2:0. Pejović je u ranoj fazi utakmice pogodio za vodstvo Slobode, koje je u finišu utakmice uduplao Galvao.

Novi Pazar bio je uspješan domaćin protiv Radnički Niša. Pogodak vrijedan tri boda postigao je Rusmir u 22. minutu utakmice.

Spartak i Rad podijelili su bodove u Subotici, a golova nije bilo, baš kao i na susretu Napretka i Javora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.