Strinić na meti Lillea

Strinić na meti Lillea

Aktuelni lider francuskog prvenstva Lille namjerava pojačati lijevu stranu u januarskom prelaznom roku, a jedan od kandidata je i član splitskog Hajduka Ivan Strinić.

Strinić je jedan od četvorice igrača koji se nalazi na listi želja uprave Lillea. Pored hrvatskog reprezentativca na listi su još Kamerunac iz Ajaxa Thimothee Atouba, Ramon iz Vasco de Game i Cheihk M'Benbue iz Toulousea.

Čelnici Hajduka su istakli kako Strinića neće pustiti ispod 4.5 miliona eura. Za njegove usluge se još interesuju Benfica, Zenit, Sampdoria i PSG.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.