Nakon jučerašnjeg treninga na Grbavici

Strip trake na desnom koljenu Seada Kolašinca

Nakon jučerašnjeg popodnevnog treninga fudbalske reprezentacije Bosne i Hercegovine, Sead Kolašinac kao da je šepao na desnu nogu.

Doktor naše najbolje fudbalske selekcije je jučer na Grbavici odmah prišao fudbaleru Schalkea, kratko ga izmasirao, a igrač Rudara danas je trenirao sa "strip" trakama na desnom koljenu.

Upravo je zbog povrede križnih ligamenata desnog koljena i operacije Kolašinac propustio dobar dio ove sezone, ali prema onome što smo saznali na licu mjesta, trake na njegovom koljenu su samo mala mjera predostrožnosti i defanzivac naše reprezentacije danas je trenirao punim intenzitetom.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije