Strootman: Sramota je ovako igrati

Roma poražena od Atalante

Strootman: Sramota je ovako igrati

E. Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Rome sinoć su na domaćem terenu poraženi od Atalante sa 2:1 u okviru 20. kola italijanske Serije A.

Vučica se već neko vrijeme nalazi u nešto lošijoj formi, a to se najbolje vidjelo jučer na meču protiv Atalante. Gosti su bez većih problema uspjeli da slave sa 2:1 iako je ta pobjeda mogla biti i dosta ubjedlljivija.

Jedini gol za rimski klub postigao je Edin Džeko u drugom poluvremenu, dok su strijelci za goste bili Cornelius i De Roon u prvom dijelu igre. Nakon utakmice oglasio se veznjak domaćeg tima Kevin Strootman koji je poručio da je Roma odigrala katastrofalan meč.

"Vjerujem da imamo neki problem psihičke prirode, fali nam samopouzdanja i ne preuzimamo odgovornost. Moramo nekako prebroditi sve ovo jer smo u krizi i uopšte nismo na našem nivou. Svi moramo dati više i preuzeti odgovornost kada se nešto desi. Nikada nisam igrao lošije u dresu Rome. Ako pričamo o prvom poluvremenu sramotno je da igramo ovako na domaćem terenu", rekao je Strootman.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti