Studen: Nemamo šta izgubiti

Kozara dočekuje Slobodu

Studen: Nemamo šta izgubiti

D. Banović

Nekadašnji premijerligaš Kozara iz Gradiške je u velikom stilu počela takmičenje u Kupu BiH. Na Piroti su pobjedili Travnik rezultatom 1:0, a sad sa velikim ambicijama dočekuju dvomeč protiv tuzlanske Slobode.

''Atmosfera je sjajna i svi smo spremni za utakmicu protiv Slobode. Mi nemamo šta da izgubimo, a možemo puno da dobijemo. Pristup je isto kao i prije meča u Travniku, još samo da ponovimo i rezultat sve bi bilo dobro. Svaka pobjeda bez primljenog gola nama bi puno značila pred gostovanje u Tuzli", rekao je najiskusniji igrač Slobode i nekadašnji član beogradskog Partizana i banjalučkog Borca, Nenad Studen.

Za današnju utakmicu trener Vinko Marinović imat će na raspolaganju sve igrače.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.