Stuparu i Mikiću novi ugovori

FK Borac

Stuparu i Mikiću novi ugovori

D. Banović

Uprava Borca ponudila je Milanu Stuparu i Borislavu Mikiću nove ugovore za narednu sezonu.

Ovim fudbalerima krajem juna istječu sadašnje ugovorne obaveze, pa je klub na vrijeme reagovao.

"Ozbiljno računamo na Mikića i Stupara i vjerujem da će oni potpisati ugovore. Također želimo da produžimo saradnju sa Benovićem i Ćorićem, a pričat ćemo i sa Vidakovićem i ostalim igračima", istakao je sportski direktor Darko Ljubojević.

U Borcu su najavili da će ovg ljeta dovesti i neka zvučna pojačanja.

"Moramo da napravimo što je moguće jaču ekipu za kvalifikacije u Ligi šampiona. Imamo kontakte sa određenim igračima, ali o imenima sad nećemo pričati. Sigurno je jedno, a to je da ćemo biti spremni i jači u narednoj sezoni", dodao je Ljubojević.

Za sutra u 12 sati na Gradskom stadionu u Banjoj Luci zakazana je promocija novog šefa stručnog štaba Zvjezdana Cvetkovića.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.