Sturm srušio Wolfsberger, Hadžić igrao cijeli susret

Austrijska Bundesliga, 15. kolo

Sturm srušio Wolfsberger, Hadžić igrao cijeli susret

Sturm našeg Anela Hadžića,  u prvom susretu 15. kola austrijske Bundeslige ostvario je vrijednu pobjedu, a tim iz Graza ovaj put sa 2:0 bio je bolji od drugoplasiranog Wolfsbergera.

Prvi pogodak na utakmici viđen je već u 2. minuti susreta, kada je Schink nakon asistencije Djuricina matirao domaćeg golmana, a konačnih 2:0 u 90. minuti postavio je Offenbacher. 

Anel Hadžić odigrao je cijeli susret za Sturm i pritom u 26. minuti zaradio javnu opomenu, a njegov tim u austrijskom prvenstvu sada zauzima četvrtu poziciju, dok je Wolfsberger i dalje na drugom mjestu.

Austrijska Bundesliga, 15. kolo

Wolfsberger - Sturm 0:2 (Schink 2., Offenbacher 90.)

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.